Scooters

 
 
 

Officiële Honda dealer

 
 
 
     
 
 

Silver Wing

Ultieme luxe

Royaal rijcomfort voor twee, adembenemende prestaties en acceleraties, en een sublieme handling. U had nooit gedacht dat een scooter zoveel te bieden kon hebben, maar de opmerkelijke Silver Wing biedt u dit en nog veel meer. Met zijn krachtige 600cc tweecilindermotor en evenwichtig frame vervoert de Silver Wing u, uw passagier en nog flink wat bagage snel, wendbaar en in stijl.

 

Foresight
De ranke en stijlvolle Foresight weet van aanpakken. In het drukke stadsverkeer voelt hij zich als een vis in het water – zijn vlotte prestaties en compacte afmetingen brengen u snel ter bestemming, zonder dat u dan nog tijd hoeft te verliezen met het zoeken naar een parkeerplaats. Zijn soepele, stille en krachtige, watergekoelde 250cc motor brengt u moeiteloos naar elke gewenste snelheid terwijl de vlotte handling, krachtige gecombineerde remmen en diverse comfortvoorzieningen elke rit tot een waar genot maken. Het comfortabele, getrapte zadel verbergt een grote opbergruimte waarin u al uw reis- en kantoorspullen kwijt kunt, of u nu een deadline moet halen dan wel gewoon een uitstapje maakt.
Forza
De nieuwe, gespierde Forza-X is samen met zijn ABS-broer, de Forza-EX, de nieuwe referentie onder de grote scooters. De oogstrelende en ultracomfortabele Forza biedt u meer controle, gebruiksgemak en comfort dan enige andere 250cc scooter op deze planeet. Het sterk getrapte zadel ondersteunt de rug perfect en verbergt een zee aan opbergruimte. De watergekoelde injectiemotor levert uitstekende prestaties met een flitsende respons, beperkte emissiewaarden en lage gebruikskosten. Cool? En dan weet u nog lang niet alles.
Inova
De ranke en sportieve ANF125 Innova wordt gekenmerkt door zijn scherpe lijnen en zijn “kan-alles-aan” uiterlijk. Recht toe, recht aan, maar uiterst doeltreffend: zo kan de ANF125 best omschreven worden en dit aan een prijs waar sommige 50cc modellen bij verbleken. Goedkope en toch volledig uitgeruste scooter, die ondanks zijn retro-look en retro-prijs veel modernere broertjes achter zich zal laten.
Dylan
De dynamische Dylan trekt meteen de aandacht met zijn scherpe en hoekige vormgeving. Zijn krachtige, vinnige 4-taktmotor reageert bliksemsnel op de minste draai aan het gashendel terwijl het gecombineerde remsysteem gecontroleerde stops garandeert. De Dylan is gebouwd om twee personen en flink wat bagage comfortabel en vlot te vervoeren en maakt elke rit tot een waar genot, zowel bij dagelijks pendelverkeer als bij ontspannen uitstapjes.
 
Pantheon
De fraaie Pantheon is zowat de meest opvallende scooter op de Europese wegen. Met zijn Europese vormgeving en functionaliteit is hij dan ook een echte blikvanger. Qua rijgemak kent hij zijn gelijke niet en ook zijn look en kwaliteit zijn ongeëvenaard. Zijn geavanceerde 4-takt injectiemotor levert uitstekende prestaties en is de milieuvriendelijkste in zijn klasse, terwijl het gecombineerde remsysteem uitmunt door feilloze remprestaties. Met de onvergelijkbare Pantheon wordt werken eens zo leuk.
SH125i
De grote 16 duims wielen geven de SH 125 een uitgesproken gestroomlijnde look. De ophanging legt het accent op rijgemak, maar bovenal ook een ultra precies rijgedrag. De moto-waardige vork kan beroepen op een 89mm veerweg die letterlijk komaf maakt met de oneffenheden op de baan. Het hoge zadel en de smalle proporties van het koetswerk zorgen voor een goede wegligging en de verticale rijhouding maakt hem uitermakkelijk handelbaar onder alle omstandigheden. Dit neemt niet weg dat naast comfort en esthetiek ook meer dan voldoende aandacht werd geschonken aan troeven als daar zijn ruime opbergmogelijk-heden onder het zadel, een afsluitbaar compartiment vooraan, een spoiler die kan uitgerust worden met een topcase, enz
Lead 100
De Lead is één van de voordeligste 100cc scooters op de markt. Zijn leuke "retro-moderne" vormen was de grootste drijfveer achter het ontwerp van de Lead om zich op een leuke en pittige manier en met stijl door het stadsverkeer te begeven. Zuinig met zijn schone, stille en betrouwbare 4-takt motor die niet alleen gemakkelijk in onderhoud is maar ook voldoet aan de strikte EURO-2 emissienormen.