Fietsen

 
 

Deze uiterst geselecteerde kwaliteitsmerken worden door ons verdeeld

 
 

Norta

Sinds grootvader Modest Van Hemelen meer dan 90 jaar geleden zijn eerste fietsen bouwde is Norta uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende fietsfabrikanten in de Benelux. Meer nog, anno 2007 is Norta actiever dan ooit tevoren.

Venturelli

Belgian Quality Bike, sinds 1981 actief in de fietsenwereld. Venturelli produceert fietsen van allerlei aard, voor allerlei doeleinden, gaande van lastenfietsen voor postbodes over fabrieksfietsen tot fietsen voor de sportieveling.

Kettler

Kettler, het bekende sport merk heeft een groot fietsen assortiment, van sport- tot kinderfiets

 

Granville

Kwaliteit onze eerste prioriteit reeds 75 jaar!

Granville fietsen onderscheiden zich door hun sterke persoonlijkheid en dynamisch karakter.  Aan de basis ligt een duidelijke visie over hoe vandaag een fiets wordt gebruikt en dient gebouwd te worden.

Sachs

Het merk SACHS staat voor degelijkheid en dat betekent dat u met een SACHS fiets altijd veilig de weg op kunt. Maar hoeveel moeite wilt u doen om op uw bestemming aan te komen? De fiets met elektro-aandrijving

 

De Scheenmaker

Fietsen De Scheemaeker, groothandel in fietsen sinds 1894

Ons gamma omvat een ruim assortiment, gaande van steps over een uitgebreide reeks van kinderfietsen tot een diversiteit aan mountainbikes en hybrides. Ook voor allerlei andere fietsen, zoals minifietsen, koersfietsen, aanhangfietsjes, trekkings, karretjes kunt u bij ons zeker uw gading vinden en dit aan zeer betaalbare prijzen.